Viktig informasjon om Covid-19

Attest for arbeid og skole

Kort ventetid for arbeid- og skolerelaterte attester hos erfarne leger i Oslo sentrum

Konsultasjon for attest
KR 1490,-

Konsultasjon hos lege for attest i forbindelse med skole eller arbeid

Inkludert helseundersøkelse med alle typer prøver, tester og attestskriving.
For noen få typer omfattende attester kan det medføre et tillegg i pris.

Attester i forbindelse med f.eks arbeid og skolesøknader kan være varierende i omfang.
I enkelte tilfeller ved studier og arbeid i andre land kreves det svært omfattende helseattester, og ved slike tilfeller må attestene fremvises lege før det kan fastsettes en pris.

Disse omfattende attestene kan også stille krav til at det utføres spesielle typer prøver som må tas ved Fürst laboratorium som er lokalisert ca. 100 meter fra Oslo City Legesenter. Disse prøvene dekkes ikke av det offentlige, og pasienten selv eller oppdragsgiver må da betale.

I arbeid som krever attestasjon for at man ikke er bærer av MRSA eller smittsomme sykdommer, kan vi ved legesenteret utføre slike prøver og gi attest for dette.

Lege Finn Eliassen

Finn Eliassen

Allmennlege

Språk: Norsk og engelsk
Dr. Finn Eliassen er allmennlege og bedriftslege med lang erfaring. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege, og er grunnlegger av Oslo City Legesenter.
Lege Asma Abedin

Asma Abedin

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk, bengali, urdu og hindi
Asma er allmennlege og bedriftslege. Hun har blant annet erfaring fra flere avdelinger på Oslo Universitetssykehus, samt arbeidserfaring som bedriftslege ved en større norsk bedrift i utlandet.
Lege Tony Ho

Tony Ho

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk og vietnamesisk
Tony er allmennlege og bedriftslege og har erfaring fra flere sykehusavdelinger og legevaktarbeid. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege for sjømann- og offshoreattester.
Scroll to Top