Viktig informasjon om Covid-19

Gynekolog

Oslo sentrum. Kvinnelig og mannlig gynekolog uten henvisning!

Ved Oslo City Legesenter får du raskt time til en erfaren gynekolog, og her trenger du ikke henvisning. Vi kan som oftest tilby time allerede samme dag.

Gå til priser og direkte timebestilling

Oslo City Legesenter er en etablert klinikk med lang erfaring og et bredt tilbud innen gynekologi. Vil tilbyr kort ventetid for time hos gynekolog. Klinikken har både spesialister i gynekologi og en kvinnelig lege med mer enn 20 års erfaring i gynekologi og lisens innen fagområdet gynekologi og obstetrikk. Våre leger er ved siden av sin private praksis også i sykehusstillinger, for eksempel som overlege ved Sentralsykehuset i Akershus.

Ved klinikken brukes kun det siste innen medisinsk utstyr, og med dette i kombinasjon med et svært erfarent personale forsøker vi å gjøre vårt beste for at gynekologiske undersøkelser skal bli så gode og lite ubehagelige som mulig.

Hos Oslo City Legesenter kan du være sikker på å komme til erfaren gynekolog som tar dine problemstillinger på alvor og komme frem til en diagnose og behandling.

Privat gynekolog uten henvisning

Direkte til gynekolog

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Gynekolog uten henvisning

Ved Oslo City Legesenter er det ingen krav om henvisning for å få time ved senterets gynekologer. Dersom du har henvisning kan du også komme til oss, men vær oppmerksom på at du må betale for behandlingen selv, og at denne prisen gjerne er noe høyere enn egenandelen ville blitt ved en avtalespesialist i det offentlige.

Du bestiller selv time enkelt via våre nettsider, og du kan se våre priser ved avdeling for gynekologi her.

Private gynekologer

Våre gynekologer er private. Det vil si at alle kan komme hit, uavhengig av om man har henvisning fra fastlegen eller ikke. Forskjellen ved å ikke benytte en offentlig gynekolog med avtalepraksis, er at man må betale hele beløpet for behandlingen selv. 

Fordelen er at man som oftest får raskere time, og vi tilbyr som oftest time allerede samme dag for alle behandlinger innenfor gynekologi.

Kvinnelig gynekolog

Vi har både kvinnelig og mannlig behandler. Du kan selv velge hvilken behandler du ønsker når du bestiller time via vår nettbaserte timebestilling, og nederst på denne siden kan du lese mer om våre behandlere, samt lese andres erfaringer. 

Våre pasienters tilbakemeldinger er viktig, og vi gjennomfører kontinuerlige spørreundersøkelser for å utfordre oss selv og være sikker på at vi holder et godt servicenivå.

Avansert utstyr

Gynekologen bruker avansert ultralyd for undersøkelse av kvinnens eggstokker, livmor og fosteret, det ufødte barnet. Det benyttes ultralyd i både 2D og 3D, alt ettersom hva som er formålet med undersøkelsen. Se egen side om ultralyd for å lese mer om de ulike undersøkelsene og for å finne ut hva du bør velge.

Hos oss kan du få time hos gynekolog i Oslo sentrum samme dag. Ved å benytte privat gynekolog trenger du ikke henvisning fra lege.

Våre behandlere

Lege Linda Johansen

Linda Johansen

lege - gynekologi

Språk: Norsk og russisk
Dr. Johansen utfører gynekologiske undersøkelser ved Oslo City Legesenter, og har hatt sin praksis her siden 2007. Hun utreder alle problemstillinger innen gynekologi. Linda har sin spesialisering fra utlandet og har lisens innen fagområdet gynekologi og obstetrikk.
Gynekolog Aage Huseby

Aage Huseby

gynekolog

Språk: Norsk og engelsk
Dr. Huseby er en erfaren gynekolog som ved siden av sin praksis hos Oslo City Legesenter tidligere jobbet som overlege ved AHUS. Aage utfører alle slags typer undersøkelser, og har særlig kompetanse innen IVF-behandling der han også samarbeider tett med klinikker i utlandet.

Les også

NIPT-test - Oslo City Legesenter

NIPT-test

Panorama® NIPT – Endelig i Norge! NIPT er nå tilgjengelig for alle gravide hos Oslo City Legesenter, i samarbeid med FAM. Les mer om NIPT ved Oslo City Legesenter her 01.07.2020 ble bioteknologiloven endret, og det ble blant annet bestemt

Les mer »

Koronavirus (Covid-19)

Viktig informasjon! Har du luftveissymptomer? Da ønsker vi gjerne at du bruker munnbind, og du kan få utdelt i resepsjonen vår hvis du ikke har med selv. Gå til timebestilling Spørsmål og svar i forbindelse med den pågående situasjonen rundt

Les mer »
Skroll til toppen