IVF-tjenester

Vi utfører IVF-tjenester i samarbeid med flere anerkjente klinikker både i Norge og utlandet

Vi utfører blant annet ultralydundersøkelser og måling av eggposer (antall, størrelser på follikler og tykkelse på livmorslimhinnen ), og resultatene meddeles klinikken der du er under, eller planlegger IVF-behandling.

Våre gynekologer har erfaring med ultralydundersøkelser i forbindelse med IVF-behandling på klinikker både i Norge og utlandet.
Vi holder åpent også på lørdager, og med vår svært korte ventetid vil du kunne bestille time raskt dersom ultralyden må planlegges i forhold til menstruasjonssyklus.

Du kan få med deg resultatene, og vi sender det også gjerne over elektronisk til klinikken du er tilknyttet. Vi holder en tett dialog med flere klinikker. Husk i så tilfelle å ta med kontaktinformasjon til den aktuelle klinikken, samt annen informasjon du har fått og som kan være nyttig for våre behandlere.

IVF-behandling - Ultralyd - Gynekolog

Direkte til gynekolog

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Lege Linda Johansen

Linda Johansen

lege - gynekologi

Språk: Norsk, engelsk, russisk
Dr. Johansen utfører gynekologiske undersøkelser ved Oslo City Legesenter, og har hatt sin praksis her siden 2007. Hun utreder alle problemstillinger innen gynekologi. Linda har sin spesialisering fra Russland og har lisens innen fagområdet gynekologi og obstetrikk.
Gynekolog Aage Huseby

Aage Huseby

spesialist - gynekologi

Språk: Norsk, engelsk
Dr. Huseby er en erfaren gynekolog som ved siden av sin praksis hos Oslo City Legesenter tidligere jobbet som overlege ved AHUS. Aage utfører alle slags typer undersøkelser, og har særlig kompetanse innen IVF-behandling der han også samarbeider tett med klinikker i utlandet.

Les også

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller vært i karantene eller i kontakt med bekreftet tilfelle av Covid-19 i løpet av de siste 14 dagene? Da skal du ikke oppsøke

Les mer »
Rull til toppen