Kardiolog

Erfaren kardiolog i Oslo sentrum med kort ventetid og uten henvisning

En kardiolog er en lege som har spesialisert seg på kardiologi, læren om hjertet og hjertesykdommer. Ved Oslo City Legesenter kan du få time hos en erfaren kardiolog. Her trenger du ikke henvisning, og du kan få time raskt.

Kardiologen har lang erfaring med utredning og behandling av forskjellige former for hjertesykdommer og utreder bl.a. pasienter med brystsmerter, forskjellige typer hjerterytmeforstyrrelser, hjerteklaffefeil, hjertesvikt, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Symptomer som kan være aktuelle for kardiologutredning kan f.eks være brystsmerter, uregelmessig hjerterytme/puls, svimmelhet el. besvimelser, nyoppdaget bilyd over hjerte, pustevansker, høyt blodtrykk, høye verdier av fettstoffer i blodet og personer med familiær belastning for hjerte-karsykdommer.

Ved Oslo City Legesenter tilbyr kardiolog grundig hjerteutredning med arbeids-EKG (belastningstest), ekkokardiografi (ultralyd av hjerte) og eventuelt langtidsregistrering av blodtrykk og hjerterytme.

Kardiolog

Direkte til kardiolog

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Kardiolog Pirooz Badr

Pirooz Badr

Kardiolog

Språk: Norsk, engelsk

Dr. Pirooz Badr jobber som overlege ved hjerteavdelingen Akershus universitetssykehus (AHUS). Han ble ferdig spesialist i indremedisin ved AHUS i 2001 og godkjent spesialist i hjertesykdommer ved Rikshospitalet i 2006.

Han har siden 2006 vært fast ansatt ved hjerteavdelingen AHUS og siden februar 2018 har han vært seksjonsoverlege ved hjertepoliklinikken på AHUS.

Les også

Høyt blodtrykk

Hva er normalt blodtrykk?

Et sunt blodtrykk er helt avgjørende for at vi skal opprettholde normal kroppsfunksjon og et godtliv. Spørsmålet er: hva er et normalt blodtrykk, og hvordan kan man vite om man har det? Kjenner du deg noen ganger svimmel når du

Les mer »
Rull til toppen