Kardiolog

Erfaren kardiolog i Oslo sentrum med kort ventetid og uten henvisning

En kardiolog er en lege som har spesialisert seg på kardiologi, læren om hjertet og hjertesykdommer. Ved Oslo City Legesenter kan du få time hos en erfaren kardiolog. Her trenger du ikke henvisning, og du kan få time raskt.

Kardiologen har lang erfaring med utredning og behandling av forskjellige former for hjertesykdommer og utreder bl.a. pasienter med brystsmerter, forskjellige typer hjerterytmeforstyrrelser, hjerteklaffefeil, hjertesvikt, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Symptomer som kan være aktuelle for kardiologutredning kan f.eks være brystsmerter, uregelmessig hjerterytme/puls, svimmelhet el. besvimelser, nyoppdaget bilyd over hjerte, pustevansker, høyt blodtrykk, høye verdier av fettstoffer i blodet og personer med familiær belastning for hjerte-karsykdommer.

Ved Oslo City Legesenter tilbyr kardiolog grundig hjerteutredning med arbeids-EKG (belastningstest), ekkokardiografi (ultralyd av hjerte) og eventuelt langtidsregistrering av blodtrykk og hjerterytme.

Kardiolog

Direkte til kardiolog

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Kardiolog Pirooz Badr

Pirooz Badr

Kardiolog

Språk: Norsk, engelsk

Dr. Pirooz Badr jobber som overlege ved hjerteavdelingen Akershus universitetssykehus (AHUS). Han ble ferdig spesialist i indremedisin ved AHUS i 2001 og godkjent spesialist i hjertesykdommer ved Rikshospitalet i 2006.

Han har siden 2006 vært fast ansatt ved hjerteavdelingen AHUS og siden februar 2018 har han vært seksjonsoverlege ved hjertepoliklinikken på AHUS.

Les også

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller vært i karantene eller i kontakt med bekreftet tilfelle av Covid-19 i løpet av de siste 14 dagene? Da skal du ikke oppsøke

Les mer »
Høyt blodtrykk

Hva er normalt blodtrykk?

Man merker ikke at blodtrykket er høyt før det har nådd farlige nivåer og det kan da dreie seg om hodepine, trykkfølelse i hodet og svimmelhet. Man kan altså ikke selv vite om blodtrykket er normalt, og dette må måles helst

Les mer »
Rull til toppen