Viktig informasjon om Covid-19

Lege

Oslo sentrum. Time på dagen hos privat lege utenom fastlegeordningen.

Her får du raskt time hos lege, som oftest allerede samme dag. Oslo City Legesenter har erfarne allmennleger helt uavhengig av fastlegeordningen.

Alle leger ved Oslo City Legesenter har, (etter sin 7,5 års universitetsutdannelse inkludert 1,5 års plikttjeneste i sykehusavdelinger), bred erfaring og kontinuerlig deltagelse i etterutdanningsprogrammer og arbeid ved sykehus i spesialavdelinger innenfor de viktigste medisinske fagområder; bl.a. indremedisin, kirurgi, hudsykdommergynekologi, infeksjonsmedisin, psykiatri, nevrologi, øye, øre-nese-hals, barnesykdommer.

Klinikken er godt utstyrt med eget laboratorium, i tillegg til at vi samarbeider med Fürst Laboratorium som ligger like ved. Prøver blir hentet daglig, og svarene sendes hit elektronisk. Prøvesvar vil normalt foreligge fra allerede samme dag eller inntil et par uker, avhengig av hvilke prøver som tas. Vi bruker elektronisk sending av prøvesvar, og du vil derfor kunne få svar raskt. Hvis man ikke har mulighet for å motta elektronisk, sendes svarene med ordinær post.

Ved Oslo City Legesenter tilbyr vi både forhåndsbestilte timer, drop-in og legevakt.

Bestill time hos allmennlege

Time på dagen!

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Privat lege utenom fastlegeordningen

Allmennlegene våre er ikke fastleger. At klinikken er privat og helsetjenesten utenom fastlegeordningen betyr at alle kan komme hit, uavhengig av om man allerede er tilknyttet en fastlege eller ikke, og man betaler hele konsultasjonsbeløpet selv.
Legene er hver dag i nært samarbeid med våre egne spesialister i et hyggelig miljø for å diskutere de medisinske problemstillingene de møter. 
For deg som pasient gir dette en unik styrke og trygghet og gir optimal mulighet for å løse din helseutfordring.

Alle våre leger er naturligvis medlemmer av Den norske legeforening, og følger kompetanseplan for utvikling, videre utdanning, kurs og oppfriskning av sin kompetanse.

Våre behandlere

Lege Finn Eliassen

Finn Eliassen

Allmennlege

Språk: Norsk og engelsk
Dr. Finn Eliassen er allmennlege og bedriftslege med lang erfaring. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege, og er grunnlegger av Oslo City Legesenter.
Lege Asma Abedin

Asma Abedin

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk, bengali, urdu og hindi
Asma er allmennlege og bedriftslege. Hun har blant annet erfaring fra flere avdelinger på Oslo Universitetssykehus, samt arbeidserfaring som bedriftslege ved en større norsk bedrift i utlandet.
Lege Tony Ho

Tony Ho

ALLMENNLEGE

Språk: Norsk, engelsk og vietnamesisk
Tony er spesialist i allmennmedisin og bedriftslege. Han har erfaring fra flere sykehusavdelinger og legevaktarbeid, og er autorisert sjømann- og petroleumslege for sjømann- og offshoreattester.

Les også

Etterregistrering av Covid-19 vaksine fra utlandet

Registrere koronavaksine tatt i utlandet

Etterregistrering av Covid-19-vaksine med innsending til SYSVAK / Helsenorge Vi kan hjelpe deg som har norsk personnummer eller D-nummer, og som har fått Covid-19-vaksine i utlandet med å registrere vaksinen til SYSVAK / Helsenorge.  Dette gjøres over videokonsultasjon som må

Les mer »
Inngrodd tånegl

Betennelse og inngrodd tånegl

Hva er inngrodd negl (paronyki), neglrotbetennelse? Betegnelsen inngrodd negl forklarer tilstanden godt. Neglen vokser inn i huden ved siden av neglen og kan føre til infeksjon, hvilket er smertefullt. Vi kaller dette for paronyki ( gresk: para ved siden av

Les mer »
Skroll til toppen