Våre behandlere

Allmennleger ved Oslo City Legesenter

Lege Finn Eliassen

Finn Eliassen

Allmennlege

Språk: Norsk og engelsk

Finn er allmennlege og bedriftslege med svært lang erfaring. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege, og er grunnlegger av Oslo City Legesenter.

Lege Asma Abedin

Asma Abedin

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk, bengali, urdu og hindi
Asma er allmennlege og bedriftslege. Hun har blant annet erfaring fra flere avdelinger på Oslo Universitetssykehus, samt arbeidserfaring som bedriftslege ved en større norsk bedrift i utlandet.
Lege Tony Ho

Tony Ho

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk og vietnamesisk
Tony er spesialist i allmennmedisin og bedriftslege. Han har erfaring fra flere sykehusavdelinger og legevaktarbeid, og er autorisert sjømann- og petroleumslege for sjømann- og offshoreattester.

Les også

Kul på øyelokket - Sti på øyet

Kul på øyelokket – Sti på øyet

Kul på øyelokket: Sti/Hordeolum, Chalazion I øyelokket har vi forskjellige mekanismer som holder øyet fuktig, og på den måten fjernes smuss, støv, pollen og liknende fra øyet. Kjertler produserer en slags olje som hindrer tårevæske i å fordampe, slik at

Les mer »

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt med strenge smitteverntiltak Vi utfører ikke testing for koronavirus Spørsmål og svar om Covid-19 Viktig informasjon! Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller er i karantene eller vært i kontakt

Les mer »
Rull til toppen