Drop-in

Leger i Oslo sentrum tilbyr drop-in timer

Ved Oslo City Legesenter har vi hatt tilbud om drop-in legetimer siden klinikken åpnet i 1991. Her møter du erfarne leger som tar dine problemer på alvor.

Selv om vi som oftest kan tilby kort ventetid ved drop-in, anbefaler vi at man bestiller time via vårt nettbaserte system for timebestilling. Du kan bestille time inntil en halvtime i forveien, og du kan da være sikker på at det ikke blir ventetid. I bestillingsprosessen kan du velge behandler selv, eller du kan velge den første tilgjengelige lege for raskt å kunne se når neste ledige time er.

Vi tilbyr timer drop-in uavhengig av fastlegeordningen, og det betyr at alle kan komme hit selv om de er tilknyttet en annen fastlege eller ikke. Siden vår klinikk ikke får tilskudd fra staten så betaler pasienten hele beløpet selv.

Våre drop-in leger kan hjelpe deg med de aller fleste problemstillinger, og legene drar nytte og erfaring av å jobbe i et tverrfaglig team som består av legespesialister innen flere forskjellige områder som gynekologi, dermatologi, nevrologi, urologi og kardiologi.

Våre drop-in-leger står klare til å hjelpe deg. Bestill gjerne time i forveien!

Drop-in lege Oslo

Direkte til lege

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Våre behandlere

Lege Finn Eliassen

Dr. Finn Eliassen

Allmennlege

Språk: Norsk og engelsk
Dr. Finn Eliassen er allmennlege og bedriftslege med lang erfaring. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege, og er grunnlegger av Oslo City Legesenter.
Lege Asma Abedin

Dr. Asma Abedin

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk, bengali, urdu og hindi
Asma er allmennlege og bedriftslege. Hun har blant annet erfaring fra flere avdelinger på Oslo Universitetssykehus, samt arbeidserfaring som bedriftslege ved en større norsk bedrift i utlandet.
Lege Tony Ho

Dr. Tony Ho

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk og vietnamesisk
Tony er allmennlege og bedriftslege og har erfaring fra flere sykehusavdelinger og legevaktarbeid. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege for sjømann- og offshoreattester.

Les også

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt, men med strenge smittevernrutiner Vi utfører ikke testing for koronavirus Spørsmål og svar om Covid-19 Viktig informasjon! Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller vært i karantene eller i kontakt

Les mer »
Angst

Hva er angst?

Frykt er en viktig del av menneskers overlevelsesmekanisme, og er verken uvanlig eller farlig. Det er når frykten blir til angst, at det er på tide å oppsøke lege. Angst er en psykisk lidelse som dreier seg om en altoppslukende

Les mer »
Rull til toppen