Legevakt

Unngå lange køer med privat legevakt

Oslo City Legesenter er en privat legevakt, og er ved mange tilfeller et godt alternativ til den kommunale legevakten dersom man ikke ønsker å vente timesvis i kø.

Vår erfarne allmennleger står klare til å hjelpe deg med akutte medisinske problemstillinger. Vi kan bistå med det aller meste som den kommunale legevakten i Oslo gjør, med unntak av røntgentjenester som vi i så fall er nødt til å henvise til.

Ved alvorlige akutte medisinske problemstillinger skal man ringe 112. 

Til vår legevakt kan man komme uten time innenfor åpningstidene våre, men vi anbefaler alltid at man booker en time på forhånd, eller tar en telefon til oss for å sjekke at vi har ledig kapasitet. Da unngår du ventetid, og kan komme direkte til legen!

Siden vi er en privat legevakt, betyr det at man må betale for timen sin selv. Vi har ingen driftstilskudd eller offentlig avtale, og pasientene betaler selv for hele behandlingen. 

Du kan se våre priser her.

Vi er lokalisert på 3. butikkplan inne i Oslo City kjøpesenter, og det er kort vei til både offentlig transport og parkering i underetasjen. Du finner dessuten både apotek og røntgentjenester i samme bygg.

Legevakt i Oslo

Direkte til lege

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Våre behandlere

Lege Finn Eliassen

Finn Eliassen

Allmennlege

Språk: Norsk og engelsk
Dr. Finn Eliassen er allmennlege og bedriftslege med lang erfaring. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege, og er grunnlegger av Oslo City Legesenter.
Lege Asma Abedin

Asma Abedin

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk, bengali, urdu og hindi
Asma er allmennlege og bedriftslege. Hun har blant annet erfaring fra flere avdelinger på Oslo Universitetssykehus, samt arbeidserfaring som bedriftslege ved en større norsk bedrift i utlandet.
Lege Tony Ho

Tony Ho

allmennlege

Språk: Norsk, engelsk og vietnamesisk
Tony er allmennlege og bedriftslege og har erfaring fra flere sykehusavdelinger og legevaktarbeid. Han er også autorisert sjømann- og petroleumslege for sjømann- og offshoreattester.

Les også

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt, men med strenge smittevernrutiner Vi utfører ikke testing for koronavirus Spørsmål og svar om Covid-19 Viktig informasjon! Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller vært i karantene eller i kontakt

Les mer »
Angst

Hva er angst?

Frykt er en viktig del av menneskers overlevelsesmekanisme, og er verken uvanlig eller farlig. Det er når frykten blir til angst, at det er på tide å oppsøke lege. Angst er en psykisk lidelse som dreier seg om en altoppslukende

Les mer »
Rull til toppen