Viktig informasjon om Covid-19

Nevrolog

Oslo sentrum. Kort ventetid hos spesialist i nevrologi uten henvisning

En nevrolog er spesialist i nevrologifaget som omfatter sykdommer i hele nervesystemet inkludert hjernen, ryggmargen og de perifere nervene. Spesialist i nevrologi ved Oslo City Legesenter tilbyr utredning og behandling innenfor alle nevrologiske problemstillinger.

Oslo City Legesenter er en privat klinikk som er tilgjengelig for alle. Våre spesialister har ikke refusjonsavtale, noe som betyr at pasienten betaler hele beløpet selv. Det betyr også at vi tilbyr kort ventetid og time direkte til legespesialist uten henvisning fra fastlege eller annen behandler på forhånd. Her kan du være trygg på at din problemstilling blir tatt på alvor og at vi til en hver tid forsøker å gi deg den beste mulige oppfølging.

Vår nevrolog har bred erfaring fra universitetssykehus. Han underviser også i nevrologi ved Universitetet i Oslo og driver forskningsarbeid.

Bestill time hos nevrolog

Direkte til nevrolog

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Aktuelle tilstander for nevrolog

Nevrolog ved Oslo City Legesenter tilbyr utredning og behandling innen et bredt spekter av tilstander, som f.eks:

  • Hodepine, migrene (Injeksjonsbehandling med Botuliniumtoxin, vurdering for de nye, effektive injeksjonsbehandlingene Aimovig og snart også Ajovy for å hemme CGRP, proteinet som er involvert i migrene)
  • Talevansker, gangvansker, kraftsvikt, ustøhet, dobbeltsyn, tåkesyn
  • Epilepsi (og andre sykdommer som kan gi anfall av bevissthetstap og kramper)
  • Svimmelhet
  • Lammelser, polynevropati (nedsatt følelse og kraft i armer eller ben), nummenhet, nedsatt eller økt følsomhet i huden 
  • Smerter i nakke eller rygg evt. pga skiveprolaps 
  • MS (multippel sklerose), ALS (amyotrof lateral sklerose), Parkinson, Alzheimer, demens, hukommelses- og konsentrasjonsproblemer
  • Restless legs (kribling og rastløshet i bena)
  • Kroniske smerter, skader og svulster i nervesystemet, ufrivillige bevegelser

Våre behandlere

Nevrolog Leif-Andre Oksum

Leif-Andre Oksum

Nevrolog

Språk: Norsk, engelsk

Dr. Oksum er spesialist i nevrologi ved Oslo City Legesenter og har bred erfaring fra universitetssykehus. Han underviser i nevrologi ved Universitetet i Oslo der han også er engasjert i forskning.

Les også

Koronavirus (Covid-19)

Viktig informasjon! Har du luftveissymptomer? Da ønsker vi gjerne at du bruker munnbind, og du kan få utdelt i resepsjonen vår hvis du ikke har med selv. Gå til timebestilling Spørsmål og svar i forbindelse med den pågående situasjonen rundt

Les mer »
Skroll til toppen