Ultralyd

For gravide i alle trimestre av svangerskapet

Ved Oslo City Legesenter tilbys gravide ultralyd med avansert diagnostikk.
Det er gynekologer med mange års erfaring som utfører ultralyden, og det benyttes kun det aller siste innen ultralydteknologi.

Enten man ønsker ultralydundersøkelse for å bekrefte graviditeten, undersøke at alt er som det skal være (tidlig ultralyd), eller om man ønsker fascinerende bilder av det ufødte barnet i 3D og 4D (3D-ultralyd), har vi spesialister for alle trimesterene av svangerskapet.

Ved Oslo City Legesenter utfører vi flere tusen ultralydundersøkelser hvert eneste år, og som pasient kan du være sikker på å komme til en erfaren lege som tilbyr grundig utredning.

Under kan du lese om de ulike ultralydtilbudene våre, tidlig ultralyd og 3D-ultralyd. Felles for de alle er at man får med seg bilder på fotopapir, digitale bilder tilsendt til din telefon og at bildet screenes til en skjerm på veggen slik at eventuell partner, familie eller venner kan være med å se hvis du ønsker det.

Ultralyd for gravide

Ultralyd for gravide

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Tidlig ultralyd

Fra uke 6

3D-ultralyd

Fra uke 24

Imponerende bildekvalitet

Ultralydapparatene som brukes ved klinikken er GE Voluson E8 Expert og Medison Accuvix V20, begge med 3D-muligheter. Førstnevnte regnes for å være det mest avanserte i verden og har funksjoner og kapasitet som ikke fantes for få år siden.

Dette gir en trygghet for både gravide og behandlere i at diagnostiseringen er korrekt og at eventuelle avvik kan oppdages tidligere.
Ikke minst gjør det også at man ved konsultasjon for 3D-ultralyd, kan få bilder med seg hjem i svært høy kvalitet.

Inkludert i alle ultralydkonsultasjoner ved Oslo City Legesenter får man med seg bilder på fotopapir, og man får også tilsendt bilder på telefonen dersom man ønsker det.

Våre behandlere

Lege Linda Johansen

Linda Johansen

lege - gynekologi

Språk: Norsk, engelsk, russisk
Dr. Johansen utfører gynekologiske undersøkelser ved Oslo City Legesenter, og har hatt sin praksis her siden 2007. Hun utreder alle problemstillinger innen gynekologi. Linda har sin spesialisering fra Russland og har lisens innen fagområdet gynekologi og obstetrikk.
Gynekolog Aage Huseby

Aage Huseby

spesialist - gynekologi

Språk: Norsk, engelsk
Dr. Huseby er en erfaren gynekolog som ved siden av sin praksis hos Oslo City Legesenter tidligere jobbet som overlege ved AHUS. Aage utfører alle slags typer undersøkelser, og har særlig kompetanse innen IVF-behandling der han også samarbeider tett med klinikker i utlandet.

Les også

NIPT-test - Oslo City Legesenter

NIPT-test

Fra 01.07.2020 endres bioteknologiloven, og det blir blant annet tillatt med NIPT for alle gravide i Norge. Vi står klare til å tilby denne testen, men venter nå på at Helsedirektoratet skal utrede retningslinjer for gjennomføring etter oppdrag fra Helse-

Les mer »

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt, men med strenge smittevernrutiner Vi utfører ikke testing for koronavirus Spørsmål og svar om Covid-19 Viktig informasjon! Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller vært i karantene eller i kontakt

Les mer »
Rull til toppen