Ultralyd

For gravide i alle trimestre av svangerskapet

Ved Oslo City Legesenter tilbys gravide ultralyd med avansert diagnostikk.
Det er gynekologer med mange års erfaring som utfører ultralyden, og det benyttes kun det aller siste innen ultralydteknologi.

Enten man ønsker ultralydundersøkelse for å bekrefte graviditeten, undersøke at alt er som det skal være (tidlig ultralyd), eller om man ønsker fascinerende bilder av det ufødte barnet i 3D og 4D (3D-ultralyd), har vi spesialister for alle trimesterene av svangerskapet.

Ved Oslo City Legesenter utfører vi flere tusen ultralydundersøkelser hvert eneste år, og som pasient kan du være sikker på å komme til en erfaren lege som tilbyr grundig utredning.

Under kan du lese om de ulike ultralydtilbudene våre, tidlig ultralyd og 3D-ultralyd. Felles for de alle er at man får med seg bilder på fotopapir, digitale bilder tilsendt til din telefon og at bildet screenes til en skjerm på veggen slik at eventuell partner, familie eller venner kan være med å se hvis du ønsker det.

Ultralyd for gravide

Ultralyd for gravide

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Tidlig ultralyd

Fra uke 6

3D-ultralyd

Fra uke 26

Imponerende bildekvalitet

Ultralydapparatene som brukes ved klinikken er GE Voluson E8.

Dette gir en trygghet for både gravide og behandlere i at diagnostiseringen er korrekt og at eventuelle avvik kan oppdages tidligere.
Inkludert i alle ultralydkonsultasjoner ved Oslo City Legesenter får man med seg bilder på fotopapir, og man får også tilsendt bilder på telefonen dersom man ønsker det.

Våre behandlere

Lege Linda Johansen

Linda Johansen

lege - gynekologi

Språk: Norsk og russisk
Dr. Johansen utfører gynekologiske undersøkelser ved Oslo City Legesenter, og har hatt sin praksis her siden 2007. Hun utreder alle problemstillinger innen gynekologi. Linda har sin spesialisering fra Russland og har lisens innen fagområdet gynekologi og obstetrikk.
Gynekolog Aage Huseby

Aage Huseby

gynekolog

Språk: Norsk og engelsk
Dr. Huseby er en erfaren gynekolog som ved siden av sin praksis hos Oslo City Legesenter tidligere jobbet som overlege ved Ahus. Aage utfører alle slags typer undersøkelser, og har særlig kompetanse innen IVF-behandling der han også samarbeider tett med klinikker i utlandet.
Mari Chammas

Mari Chammas

Gynekolog

Språk: Norsk og engelsk

Dr. Mari Chammas er gynekolog og fødselslege. Mari utfører alle typer undersøkelser ved Oslo City Legesenter og er særlig interessert i ultralyd av gravide. Hun jobber også ved Bærum sykehus.

Les også

NIPT-test - Oslo City Legesenter

NIPT-test

01.07.2020 ble bioteknologiloven endret, og det ble blant annet bestemt at NIPT skal bli tillatt for alle gravide i Norge. Vi står i utgangspunktet klare til å tilby denne testen til våre pasienter, men venter nå på nye retningslinjer for

Les mer »

Koronavirus (Covid-19)

Vi holder åpent som normalt Vi utfører dessverre ikke testing for koronavirus eller vaksinering mot Covid-19. Spørsmål og svar om Covid-19 Viktig informasjon! Har du feber og/eller luftveissymptomer (hoste, nysing, sår hals eller pustebesvær)? eller er du i karantene? Da skal

Les mer »
Rull til toppen