Viktig informasjon om Covid-19

Reisevaksiner

Fullt utstyrt vaksinasjonsklinikk tilbyr reisevaksiner med kort ventetid

Når man skal ut og reise er det viktig å sørge for at man er vaksinert mot de sykdommer og farer som er aktuelle for det landet man skal reise til. Oslo City Legesenter er en fullt utstyrt vaksinasjonsklinikk, og våre erfarne leger innen reisemedisin gir deg eller dere tilpassede råd om reisevaksiner, samt råd om å ivareta egen helse i forhold til hvor reisen går.

Vi lagerfører de aller fleste reisevaksiner, og med vår enkle timebestilling på nett forsøker vi å gjør det så enkelt som mulig for deg eller dere å holde dere friske gjennom reisen. Dersom dere er flere som reiser sammen tilbyr vi rabatt ved felles oppmøte for vaksinering, og dette finner du mer informasjon om under priser og bestilling for vaksinasjon.

Det er lett å glemme reisevaksiner før man skal ut og reise, og kostnadene kan kanskje komme overraskende på et feriebudsjett. Helse er imidlertid tross alt det viktigste vi har, og vaksiner er et viktig forebyggende tiltak for å unngå både alvorlige sykdommer og mindre alvorlige sykdommer som allikevel kan ødelegge en dyr reise.

Bestill reisemedisinsk konsultasjon hos Oslo City Legesenter

Reisevaksiner

Time for reisevaksiner

Finn ledig tidspunkt med vår nettbaserte timebestilling.

Les også

Bør jeg ta influensavaksine

Bør jeg ta influensavaksine?

Når legen anbefaler pasientene influensavaksine svarer mer enn halvparten at de ikke ønsker dette. Selv opplever jeg ofte at mange sier «Nei, det trenger jeg ikke, jeg har aldri hatt influensa, jeg.» «Så da bruker du ikke bilbelte heller da? Hvis du ikke har vært i bilulykke tidligere i hvert fall?», spør jeg da. Dette får de fleste til å tenke seg litt om og komme mer på glid for å akseptere å ta denne viktige vaksinen.

Les mer »
Skroll til toppen